zaterdag 24 november 2012

Week 47

Zondag. Eigenlijk de hele dag druk geweest met de ByTheBook trui op de machine. In de mail een eetschema van C, volgens de Albarda-methode! Geweldig. En aan het eind van de middag kwam ze een aantal voorbereide bakjes brengen: linzen, mungbonen, humus, ingrediƫnten voor groentesapje... Wow! We zouden er een boek over moeten schrijven, zei ze.
's Morgens gewandeld in de druilerigheid, maar 's middags was het sprookjesachtig mooi in het losloopgebied: ondergaande zon en opkomende grondmist, prachtig. Helaas alleen een foonfoto.

Maandag. Mistig. Om half elf extra buurtbusdienst gereden. Zoals als altijd heerlijk rustig op de maandagmorgen - maar was er wel een beetje van uit mijn ritme. Eten volgens schema kwam nog niet echt uit de verf, ik kon het nog niet opbrengen om in alle vroegte groente te gaan bamixen voor groentesap. Dus de rauwe groente zo gegeten en daar schrok mijn maag van :). In de bus "gelunched" met kaas en noten, en 's middags als tussendoortje lepel linzen, lepel mungbonen, lepel hummus, lepel quinoa (allemaal al door C voorbereid). Met een beetje mayo en mosterd. Dat was erg lekker en voedzaam, alleen had er nog wat gewone groente (niet zijnde peulvruchten) doorheen gemoeten.
Jess blijft nog steeds aan de lijn, en volgende week donderdag heeft ze een afspraak bij een osteopaat! We zijn reuze benieuwd wat daar het effect van zal zijn.

En verder viel er over deze week weinig te melden.

Geen opmerkingen: