Prachtige kleur, eindelijk!
Maar ja, nu is de bodem een tikkie te donker geworden :).
Dit keer gebakken met alleen de plate setter in de Egg (en niet ook nog het rooster en de pizzasteen). Daardoor is de temperatuur sneller hoog (ruim 260), en bleef ook langer hoog dan ik eigenlijk bedoelde. Eerste tien minuten weer met een aluhoedje - toen ik het hoedje eraf haalde, kon je brood zien stomen! Daarna temperatuur dimmen en nog 30 minuten - bij die hoge temperaturen was dat misschien weer iets te lang.
woensdag 20 oktober 2010
Kleurtje
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Yikes! Je wil toch niet zeggen.. dat je zo'n groene...nee toch?
Wauw mens, geweldig!
En prachtig brood ook nog!
Thanks!
Yep, zo'n Grote Groene :).
Heel apart, om met je gerezen deegje naar buiten te moeten lopen - gelukkig zit er een dak boven mijn terras :).
Een reactie posten