donderdag 11 juni 2009

Zeiltje ligt!

Vakantiedag vier. De keuken is klaar!



Stoffeerder verscheen keurig op de afgesproken tijd, en het zeiltje ligt erin. Super! De geverfde muren zijn schitterend opgedroogd, echt te gek, de keuken ziet er nu fantastisch uit.
Gisteren was de afwasser al gerepareerd (bij de installatie was de water-aanvoer slang dubbel gevouwen, of zoiets), vanmorgen is ook de verwarmingsketel gerepareerd en er is nu warm water. Wel zo prettig.
Vanmorgen begonnen met boeken inpakken, 's middags is B komen helpen. De boekenkast is leeg. Raar gezicht.



Daarna is B voortvarend in de keuken aan de slag gegaan (fantastisch, zulke vrienden!), zodat ook de meeste keukenkastjes al leeg zijn.



Ik had oude kranten gespaard om mee in te pakken - niet ideaal maar het kost niets. Vandaag raakten we echter rap door de kranten heen, dus ik ben het dorp ingegaan om inpakpapier te scoren. Bij de Blokker een enorme rol gekregen voor inkooppijs (ze verkopen het niet, maar er was nog een extra rol, die mocht ik wel meenemen) en bovendien zo'n grote professionele afscheurstandaard te leen gekregen. Als ik 'm maar vóór Sinterklaas terugbreng. Dat is toch wel ontzettend aardig!


Geen opmerkingen: