zaterdag 2 november 2013

Zaterdag. Druiven uit eigen tuin!

Het was spannend om de druiven tot 1 november aan de plant te laten, maar een daverend succes! Ze zijn echt héérlijk, knapperig velletje, zachte binnenkant en onvoorstelbaar zoet.
Vanmorgen met C en SJ en de honden naar Bussloo, lekker gewandeld. Gevolgd door een voortreffelijke lunch bij een knappend haardvuurtje, met courgette pannenkoekjes, ei+geitenkaas muffins en boetweitwraps met zalm. En eigen druiven toe! Gezelligheid.
Intussen de afgelopen tijd voortdurend te druk om te bloggen... soms zou ik bijna willen dat er tijd was om eens lekker achter mijn geraniums (prachtige collectie geurgeraniums, mind you, ze doen het allemaal fantastisch) te zitten. De fuchsia's, die er in de warme zomer nogal ongelukkig bijstonden hebben zich ook helemaal hersteld, trouwens, en staan allemaal nog prachtig te bloeien.
Druk met EBEM, in de aanloop naar een ledenvergadering en met een website die grondig herzien moet worden - niet alleen de hele indeling op de schop, maar ook een hoop teksten schrijven/aanpassen, ik moet nu toch eindelijk eens goed Joomla leren. Ik heb dan ook een Personal Joomla Coach (deze) gevonden, voor een uurtje in de week. Hartstikke leuk, maar er gaat wel tijd in zitten.
Druk met de buurtbus, de ene wegafsluiting na de andere, klachten over chauffeurs die te hard door een woonwijk rijden, de vergaderingen notuleren omdat de secretaris geblesseerd is.
Never a dull moment :).

Geen opmerkingen: