zondag 25 september 2011

Dogs allowed again

Het zomerseizoen is voorbij (best snel gegaan, eigenlijk), honden mogen weer loslopen op Bussloo. En dat terwijl het vandaag mooier weer was dan het de hele zomer geweest is - wat een feestje! Jess vindt niets leuker dan door het water draven en Tara vindt niets leuker dan sprinten over hard zand, dus ze hebben allebei hun hart op kunnen halen. Eén en al gezelligheid op Bussloo, niet alleen honden in alle soorten en maten, ook nog mensen (al dan niet met honden) aan het zwemmen en zonnebaden. En de kiosk is nog open :).
Al met al hebben we wel anderhalf uur gewandeld en balletjes gegooid - Tara is dan ook meteen na het eten gaan slapen en ik heb haar niet meer gezien of gehoord.
Vandaag trouwens ook nog een aardig staaltje van hoe een hond gewone conversatie kan verstaan. Als ik overdag ga douchen, gaat Tara meestal mee naar boven, ze gaat dan zolang in de logeerkamer liggen. Toen ze vanmiddag begonnen te drammen dat het tijd werd om weer 's iets leuks te gaan doen zei ik iets in de trant van "je bent nog lang niet aan de beurt, ik ga eerst even douchen". Waarop ze zich omdraaide, naar boven ging en in de logeerkamer ging liggen!.Geen opmerkingen: