dinsdag 26 juli 2011

Smullen

Pasta met groente, zalm en garnalen, een subliem recept van C!
Ingredienten: prei, komkommer, tomaatjes, gerookte zalm, garnalen, knoflook, creme fraiche, geraspte kaas. Pasta.
Bereiding: Snijdt de prei en de komkommer (met schil, zonder zaadlijst) julienne. Roerbakken met twee fijngesneden teentjes knoflook in een beetje olie. Intussen de tomaatjes (van die hele kleine zoete) in een andere pan lekker heet bakken, met gemalen peper erover, tot ze min of meer zacht en gaar zijn. En intussen wat pasta koken.
Als de groente gaar is, vuur lager zetten en tomaatjes (met hun kookvocht) toevoegen, een eetlepel creme fraiche en een handje geraspte kaas. Eventueel zout en peper naar smaak. Dan een bakje grote garnalen en vrij fijn gesneden gerookte zalm toevoegen.
Serveren met een lekkere bak salade (sla, tomaat, avocado, mozarella, balsamico-dressing, dat soort dingen).

Geen opmerkingen: