Tapas Workshop bij Linthorst Culinair, ter gelegenheid van het 25-jarig dienstjubileum van een collega. Lekker makkelijk koken, als alles netjes afgewogen voor je klaar staat! Erg gezellig en heerlijk gegeten. Leuk dat er ook drie oud-collega's bij waren.
Perfecte, relatief simpele gerechten. Bijvoorbeeld de Salsa Verde:
Bosje peterselie, 5 takjes basilicum, 4 takjes dragon, 4 takjes thijm (volgens mij was het meer, een kom vol zonder steeltjes), fijnmalen in de keukenmachine met een eetlepel kappertjes en 2 theelepels mosterd. Dan mixen tot een dikke saus met een theelepel wijnazijn en een dl olijfolie.
Kleine stukjes kipfilet met zout/peper bakken in olijfolie. Besmeer bruschetta met de salsa en garneer met de kip. Supertruc. Je eet je vingers erbij op. (Links achterin de foto)
1 opmerking:
Ziet er goed uit! Wanneer gaan we dat samen maken?? ;)
Een reactie posten