dinsdag 13 januari 2009

Gij zult niet op het aanrecht springen!

Doggy daycare, tweede dag.
Gisteren was het haar gelukt om de deur naar de gang open te maken, waardoor ze in de gang zat en daar vervolgens niet meer uit kon. In de gang kun je weinig schade aanrichten. Vandaag was ze maar een uurtje of twee alleen (d.w.z. zonder mensen, maar met de twee andere honden) in huis en heeft ze het gepresteerd om het laatste stuk van het hammetje, dat boven de bar hing, te jatten. Alleen het papieren labeltje is teruggevonden.
Die bar is zeker anderhalve meter hoog.
Ze was op de bar gekomen via het aanrecht, en had daar onder andere de potten in de vensterbank omgekieperd, de botervloot leeggegeten en een pot muesli over de vloer gegooid.
Oei.
Dat hammetje was al zรณ ingedroogd dat het verschrikkelijk zout was - gelukkig hing er nog maar een klein stukje van. Ze heeft dan ook een hoop gedronken. Verantwoord hondenvoer is anders.
Ondanks het streven om haar zo in het begin zo min mogelijk alleen te laten zijn (waarvoor ik HvHE en CJ enorm dankbaar ben, we hebben er voor deze week hele schema's voor), waren een paar uurtjes zonder toezicht onvermijdelijk.
Vanaf volgende week is HvH weer terug uit Brasil, dan is er gelukkig overdag weer iemand thuis. Hopelijk leert ze dan snel wat de huisregels zijn (gij zult niet op het aanrecht springen!)

1 opmerking:

Manuela de vries zei

haha hopen dat ze dat maar afleert bij ons was de kat het probleem we hebben een heel nieuw aanrechtblad op http://aanrechtblad-graniet.nl/keukenblad-kopen/ moeten kopen door dat beest, gelukkig is ze wel lief voor ons en onze kinderen!