zaterdag 1 december 2007

Flickr Meet


Weer naar De Wissel. Dit keer met z'n vieren: Edgar en Laura waren ook naar Epe gekomen. HvHE en Edgar zijn fanatieke fotografen, die rustig een uur op hun hurken hun grote lens op een vogeltje gericht houden, in afwachting van the perfect shot. Maar alle vier zijn we liefhebbers van natuur en dieren en lekker buiten rondbanjeren, dus we hebben ons prima geamuseerd.
En weer: prachtig weer! Het lijkt wel of we deze nazomer/herfst alleen maar prachtige zaterdagen gehad hebben.

's Avonds met z'n allen gegeten bij HvHE. Goed gezelschap, lekker eten...
Voor zowel Edgar als HvHE is een foto van een dier in het wild the ultimate kick, maar je kunt nu eenmaal niet altijd rondreizen in exotische oorden, daarom maken ze beiden veel prachtige dierenportretten in de Nederlandse dierentuinen (zie bijvoorbeeld Edgar's Bokito of HvHE's Warrior).
Aan tafel ontspon zich een flinke discussie over de vraag of dieren wel in dierentuinen thuishoren. Nee, natuurlijk, eigenlijk niet. En huisdieren dan? Dat riep de vraag op wat nou het verschil is tussen wilde dieren en huisdieren. HvH had daar een perfect antwoord op:
Stel je hebt een dier binnen zitten, het is rotweer, en je zet de deur open. Als het wegloopt is het een wild dier, als het voor de kachel gaat liggen is het een huisdier!


Shooting the racoonPelicans

Geen opmerkingen: