Tapas Workshop bij Linthorst Culinair, ter gelegenheid van het 25-jarig dienstjubileum van een collega. Lekker makkelijk koken, als alles netjes afgewogen voor je klaar staat! Erg gezellig en heerlijk gegeten. Leuk dat er ook drie oud-collega's bij waren.
Perfecte, relatief simpele gerechten. Bijvoorbeeld de Salsa Verde:
Bosje peterselie, 5 takjes basilicum, 4 takjes dragon, 4 takjes thijm (volgens mij was het meer, een kom vol zonder steeltjes), fijnmalen in de keukenmachine met een eetlepel kappertjes en 2 theelepels mosterd. Dan mixen tot een dikke saus met een theelepel wijnazijn en een dl olijfolie.
Kleine stukjes kipfilet met zout/peper bakken in olijfolie. Besmeer bruschetta met de salsa en garneer met de kip. Supertruc. Je eet je vingers erbij op. (Links achterin de foto)
Ziet er goed uit! Wanneer gaan we dat samen maken?? ;)
BeantwoordenVerwijderen